کاناپه

کاناپه

کاناپه

کاناپه

نظرات در مورد گوشت شتر

سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۳۱ ق.ظ

نظرات در مورد گوشت شتر

امروزه بسیاری از شهروندان تمایلی به خوردن آن ندارند، زیرا عادت به خوردن گوشت شتران نیست. بعضی نیز معتقدند که این گوشت استحکام یافته و ارزش غذایی ندارد. اکنون سوال این است که ارزش گوشت گوشت شتر چیست؟ دکتر مظاهری، متخصص تغذیه، گفت: "گوشت شتر منبع خوبی از مواد مغذی است و از ترکیبات شیمیایی با گوشت سایر حیوانات خانگی متفاوت است." این گوشت حاوی پروتئین و چربی کمتری نسبت به گوشت گاو نسبت به سایر گوشت های حاوی سدیم و پتاسیم کمتر است. وی افزود که پیچیدگی ویتامین B و عناصر معدنی مانند فسفر و کلسیم بسیار زیاد است. اما لازم به ذکر است که نسبت آهن و روی کمتر از سایر حیوانات خانگی است و نسبت کلسیم در عضله بالاتر از گوشت است.
خواص گوشت شتر

متخصص تغذیه گفت: ویتامین های گروه B تأثیر زیادی بر تحریک عصبی دارند و "روی" در تقویت جنسیت و پیشگیری از اختلالات در رشد جنین موثر است. گوساله های دارای کالری بسیار بالا باعث افزایش قدرت بدن و استقامت بدن می شود و توصیه می شود که زنان باردار و شیرده، دانشجویان، ورزشکاران و زنان سالخورده نباشند. وی تأکید کرد که ویژگی اصلی گوشت شتر، عدم وجود مواد هورمونی و آنتی بیوتیک در مقایسه با گوشت های دیگر است، زیرا در طبیعت آزاد و دور از حیوانات پرورش می یابد. همچنین حضور مواد معطر و طعم دهنده در گوشت این حیوان باعث تحریک و ترشح غدد بزاق و آب معده می شود و بنابراین ظرفیت جذب را افزایش می دهد. معمولا شانه ها و شتر ها برای درمان درد پا و درد و درد های روماتیسمی استفاده می شود. متخصص تغذیه اشاره کرد که گوشت شتر به همراه عسل که یک چربی خالص است و تقریبا 82 درصد از کل چربی بدن شتر را تشکیل می دهد، برای تهیه انواع خمیر، سویا و خوراک استفاده می شود. قلب، کبد، گلو، مغز، زبان و دیگر گونه های این حیوان نیز با سایر حیوانات خانگی هماهنگ هستند. او افزود: گوشت کاملیا و سال های بین 1 تا 3 مزه، طعم و نرم مانند گوشت گوساله است. اما دلایل اینکه چرا مردم معتقدند که گوشت خیلی دیر است استفاده از گوشت قدیمی شتر است. هرچه طول عمر شتر افزایش پیدا کند، پیوند میان بافت گوشت و تأثیر حرارت آن بعدا افزایش می یابد. در عین حال، گوشت قدیمی شتر برای سرخ کردن مناسب نیست، زیرا محتوای کلاژن آن در طی سرخ کردن زیاد و مه می باشد.
قیمت گوشت شتر

با توجه به مدیریت سازمان میوه و سبزیجات شهرداری تهران، قیمت بسته 500 گرم شتر از 19 هزار تومان و 1000 گرم 37 هزار تومان است.
قیمت گوشت شترمرغ

شترمرغ بدون استخوان، قطعه هشت پا، خلاء 195000 380000 2 ورق عضله شترمرغ، خلاء 195000 380000 3 فیله (رنجه، ران و ران سفید) غوطه وری، خلاء 205000 400000 4 ورق منجمد شترمرغ، ران و گردن، خلاء 147000 285000 5 ورق گردن شترمرغ، خلاء 65000 123000 6 عطف خالص ورق شترمرغ 120000 230000 7 بال و بازو بدون پوست میز شام، خلاء 65000 123000 8 ظروف کلستنجی 127000 245000 9 زنجبیل صدف آبجو 57،000 105،000 10 صدف صدف شترمرغ 72000 135000
خواص گوشت شترمرغ

مصرف گوشت شترمرغ به دلایل مختلف رو به افزایش است و شما احتمالا در مورد خواص آن شنیده اید، اما خوب است که این نکات را از نظر پزشکی ایران بدانید. گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ منبع غنی از ویتامین های گروه B، به ویژه ویتامین B6 و B12 است. . در واقع، مقدار ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 برابر بیشتر از گوشت های دیگر مثل گوشت مرغ است و همچنین در گوشت شترمرغ یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین E است.

  • طاهر هویزه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی