آموزش و طرز تهیه سرکه سیب در منزل به روشی آسان

طرز تهیه سرکه سیب در منزل ،طرز تهیه سرکه سیب در منزل،طرز تهیه سرکه سیب در خانه،طرز تهیه ی سرکه سیب در خانه،روش تهیه سرکه سیب در منزل،طرز تهیه ی سرکه سیب در منزل،روش تهیه سرکه سیب در خانه،طرز تهیه سرکه بالزامیک در منزل،طرز تهیه سرکه بالزامیک در خانه،طرز تهیه سرکه سیب خانگی،روش تهیه سرکه سیب خانگی،روش تهیه سرکه سیب خانگی

طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در خانه

در این مطلب از سایت جسارت به طرز تهیه سرکه سیب در منزل می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

سرکه سیب در منزل

سرکه یک فراورده است طبیعی که برای مصارف مختلف از آن استفاده می شود مانند خواراکی و

پزشکی و پاک کنندگی در مطالب زیر طرز تهیه سرکه سیب به چند روش مختلف آموزش داده خواهد شد.

سرکه سیب برای سلامتی ما خواص زیادی دارد. یکی از اصلی ترین خواص ان کاهش کلسترول و لاغری و کاهش وزن است.

ولی خب این خواص برای سرکه سیب طبیعی است .

سرکه های کارخانه و مغازه ها خواص سرکه سیب خانگی را ندارند.

حال چاره چیست ؟ ما میتوانیم سرکه سیب خانگی را در منزل تهیه کنیم.

حتی برای اینکار میتوانیم از سیب های نرم شده و لهیده که کسی میلی به خوردن ان ندارد استفاده کنیم.

تهیه سرکه سیب در منزل

 سیب را کاملاً بشویید.

 سیب را به چهار قسمت نموده. و دم و هسته­های آن را جدا کنید.

 سیب آماده را درون دبه می­ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می­کنیم و

یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می­دهیم و 4/1 روی ظرف را خالی نگه می­داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.

 ظرف را در جای گرم نگهداری می­کنیم.

 بعد از تخمیر شدن سیب­ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف می­کنیم.

 مایه صاف شده را در ظرف در بسته می­ریزیم بعد از مدت 15 روز قابل مصرف می­باشد.

توجه:

در این روش از آب استفاده نشده­است.

بیشتر بخوانید :

میخک پا

خواص گرد غوره

کاسنی و شاتره

سرکه سیب برای روشن شدن پوست

طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در خانه

سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد،

می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید

سرکه سیب برای سلامتی بدن فواید بسیاری دارد که به شرح زیر است:

سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است.

ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا میشود.

روش درست کردن سرکه سیب در منزل

سرکه سیب که از تخمیر آب سیب به دست میاد،دارای 90 ماده مفید و متفاوت است که اسیدهای کربولیک،

آنزیم ها،مواد معدنی از جمله آنها است که تعادل اسید و باز رو در بدن حفظ می کن.

سرکه سیب به دلیل خاصیت قلیایی،شماری از بیماری هایی مثل آرتروز،رماتیسم،سردرد،سوزش معده و گرفتگی عضلات رو تسکین میده.

این سرکه نیز با افزایش هضم چربی ها،متابولیسم و سم زدایی بدن به کاهش وزن کمک میکنه.پس سرکه سیب از خواص بی شماری بر خوردار است.

از جمله برای ناراحتی های قلبی ،استخوانی وعدم تعادل الکترولیت های بدن بسیار مناسب و مفیده .

هضم غذا رو راحت تر می کنه و با کلسترول،پیری،فشار خون بالا،عفونت مقابله می کند.

با این سرکه می توان ترشی جات و چاشنی های خوش مزه نیز تهیه کرد.

و هم چنین استفاده سرکه سیب به همراه مواد دیگر از جمله عسل خواص درمانی دیگری نیز دارد.

طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در خانه

مصرف آن با عسل و آب گرم، نوشیدنی معجزه آسایی برای درمان گلودرد است.

که اگر این سرکه را در منزل تهیه کنید طعم بسیار مطلوبی داره

سیب مورد استفاده برای تهیه سرکه سیب باید کاملا شیرین و رسیده باشد.

در صورتی که از سیب ترش و پوک استفاده کنید، سرکه نخواهید داشت.

طرز تهیه سرکه سیب در منزل

سیب ها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید.

 سیب ­ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می­شود 5/1 لیتر آب به آن اضافه می­کنیم.

 اگر سیب ها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می­شود.

 مخلوط سیب و آب را به مدت 3 تا 4 روز در جای تمیز می­گذاریم وهر روز به هم می­زنیم.

 مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که 4/1 بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.

 دبه را در جای گرم نگهداری می­کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت 5 تا 4 روز مرتب هر روز هم می­زنیم تا

زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد درب ظرف را می­بندیم

به مدت 30 تا 25 روز می­ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت 25 روز، می­ماند مزه آن را می­چشیم

اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می­کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در منزل ، طرز تهیه سرکه سیب در خانه

سرکه سیب را می‌توان با استفاده از سیب درسته و یا خردشده نیز تهیه کرد اما

در این صورت مدت جا افتادن سرکه طولانی‌تر شده و ممکن است برای افراد تازه کار مشکل ایجاد شود.

طرز تهیه سرکه سیب در منزل

بیشتر بخوانید :

سیاه دانه و عسل برای لاغری

خواص زرشک برای پوست

کندر و ام اس

ترنجبین در بارداری